Izolacija Zorman - Logo
Podjetje za izvajanje, inženiring
in proizvodnjo
1241 KAMNIK
Šmarca, Gornji log 2

Telefon: (01) 8311-624
Telefax: (01) 8315-031
E-mail: izolacija.zorman@siol.net

  PREDSTAVITEV PODJETJA

Podjetje IZOLACIJA ZORMAN je v pravem smislu besede družinsko podjetje, ki se je razvilo iz skupne obratovalnice, ki sta jo ustanovila starša leta 1978, kasneje pa se je iz tega podjetja oblikovalo podjetje IZOLACIJA ZORMAN d.o.o. in vodstvo predala svojim trem otrokom Ireni, Emilu in Matjažu.

Vsi trije so ne glede na formalno izobrazbo t.j. ekonomska, tehnična in vodstvena smer usposobljeni v pravem obrtniškem t.j. mojstrskem smislu vsa strokovna dela, kar je za uspešno vodenje tovrstnega obrtnega podjetja nujno potrebno. Osnovna dejavnost podjetja IZOLACIJA je izvajanje ravnih streh in teras, kakor tudi projektiranje istih in svetovanje poleg tega pa tudi izvajanje vseh krovsko-kleparskih del, ki jih izvaja doma in v tujini.

Sledenje tehnologiji razvitih in izkazovanje z inovativnostjo, pa so verjetno povzeli po svojem očetu Milanu Zormanu, ki v tej stroki dela že od leta 1953 in je tako v vsej slovenski javnosti gradbenih strokovnjakov in v bivši jugi veljal in še velja za vrhunskega strokovnjaka.

Podjetje posluje uspešno, velja za zanesljivo v vseh pogledih, kar je še posebej pomembno, ko gre za ravno streho,upoštevajoč kako so ravne strehe na slabem glasu, se lahko to podjetje, ki za svoj izdelek dajemo deset letno jamstvo in reklamaciji takorekoč ne poznamo prav lahko pohvali.

Glede že omenjene inovativnosti je omeniti, da je v zadnjem času glavni moto razmišljanja v smeri timskega razvoja pod geslom IZOLIRAJMO EKOLOŠKO podjetje predstavilo ekološko ploščo Termoval s katero sanira dotrajani salonit.

Termoval se je v zadnjem času izkazal kot prava rešitev v situaciji, ko se salonitne plošče iz ekoloških razlogov ne proizvajajo več saj je dokaj cenen, poenostavlja vgradnjo in hišo poleg proti padavinam tudi toplotno dodatno izolira.

Naslednji povsem nov in pri nas še nepoznan proizvod je termostrešnik. Tudi to je podobno praktičnega in ekološkega pomena pri prekrivanju opečnih streh, še posebej tam kjer se dograjuje mansardno stanovanje. Ta proizvod je podjetje že razvilo in vgradilo in je že v pripravi za masovno proizvodnjo.

Stroka izolater za ravne strehe je dokaj specifična šola, zanjo ne dajejo kadrov zato podjetje le te vzgaja samo.

IZOLACIJA ZORMAN razpolaga s sodobno opremljenimi delavnicami v katerih je možno in tudi z odličnimi strokovnjaki dosega optimalne rezultate.

Podjetje zaposluje 35 delavcev, ki so večino kvalificirani in priučeni.

Vodijo ga družinski člani:
Matjaž - ekonomist in študent podjetništva.
Emil - zam. direktorja tehnič- - operativec
Irena - ekonomist, sicer pa dolgoletna strokovnjakinja za izvajanje ravnih streh.
Oče Milan - strokovni svetovalec in učitelj kadrov
Mati Francka - ekonomist - ureja finance.

PRIPOROČILA:
- GOSPODAR d.o.o.
- DOM UPOKOJENCEV DOMŽALE
- MERCATOR OPTIMA
- SPL d.d.
- LIV Postojna d.d.
- DOM UPOKOJENCEV DOMŽALE
- HELIOS
- HEISSENBERGER & PRETZLER d.o.o.
- KOLIČEVO KARTON
- DOM UPOKOJENCEV DOMŽALE
- PRO '55

PRIZNANJA:
- STANOVANSKO PODJETJE LJUBLJANA
- SIPLAST
- OBRTNA ZBORNICA SLOVENIJE
- GRADBENO PODJETJE GROSUPLJE
- INTERNARIONAL LABOUR ORGANISATION - TURIN
- ZNAK KAKOVOSTI
- SLOVENSKA KAKOVOST (SQ)
- SLOVENSKA KAKOVOST (SQ)

REFERENCE

NA PRVO STRAN NAPREJ


(c) VENESA d.o.o., distribucija delov ali celote prepovedana, razen kjer je eksplicitno dovoljena.